Top.Mail.Ru
Ro
Ru
Soare, muzică și vară -
festivalul e în țară!
Festivalul Internațional de Muzică Summer Fest 2022!
Soare, muzică și vară - festivalul e în țară!
DESPRE SUMMER FEST 2022
“Summer Fest” - este festivalul care concentreaza vizitatori nu doar din Republica  Moldova, ci și din Ucraina și România, unde ai parte de distracție maximă, muzică, soare și explozii de emoții tari!
În anul  2022, la cea de-a cincea ediție aniversară ne dăm întîlnire în Grădina Botanică pentru a petrece alături de prieteni și familie. 
Vorbind despre Summer Fest, relatăm doar la tot ce este mai bun.
Cei mai de top artiști, cel mai tare sunet, cea mai mare scenă, cel mai larg teritoriu - toate acestea le îmbină ”Summer Fest”.
La cea de a V ediție “Summer Fest” vă  invităm să vă cufundați într-o atmosferă plină de energie
unde veți găsi cele mai îndrăzneț mix: de food, distracție, muzică și odihnă pentru toate vîrstele.
Festivalul “Summer Fest” este cartea de vizită pentru toți iubitorii de muzică în aer liber astfel devenind un vector al creșterii interesului turiștilor față de Republica Moldova.
Ținînd cont de experiența anilor trecuți și trendurile mondiale în industria evenimentelor, echipa de organizatori, împreună cu partenerii săi, dezvoltă în  fiecare an conceptul festivalului,  ca în final să oferim publicului tot ce e mai bun. Anume Parteneriatul si conlucrarea dintre Bere Chișinău și Bis-Concert  în anul 2017  a dat naștere festivalului “Summer Fest” evoluînd în acești ani de la nivelul unui eveniment național la un festival talie internațională.
Petrece cu gust cel mai “WoW” weekend al verii!
Fă parte a fluxului de energie “Summer Fest”
4 IUNIE

Vor fi interpreți și artiști, care vă vor ajuta să scăpați de rutina zilnică și vor oferi doar emoții pozitive.

MOT

Interpret rus, artist în label-ul „Black Star Inc”.

Experimentează cu diferite roluri, stiluri și genuri. Cele mai cunoscute hituri sunt «Кислород», «Капкан», «Шаманы», «Сопрано». În decurs de zece ani, a lansat șapte albume, ultimul dintre care, Parabola, din anul 2020.

Carla's Dreams

Proiect muzical moldovenesc creat în 2012 la Chișinău. Este un grup anonim de interpreți și compozitori care cântă în română, rusă și engleză. În timpul concertelor, muzicienii poartă glugă și ochelari de soare pentru a-și ascunde identitatea, iar fața și alte părți ale corpului sunt pictate.

Rauf & Faik
Duet de muzica pop din Izhevsc Federatia Rusa, format din gemenii Rauf și Faik Mirzaev.
Idea proiectului Rauf & Faik apartine fratilor, ei fiind autorii compozitiilor sale.

TERNOVOY

Actor, poet și cântăreț, câștigătorul emisiunii „Песни”. În mai 2018, piesele „ Домофон” și „ Мега” au ocupat pozițiile de lider în topul iTunes din Rusia.

Олег Кензов

Paticipant al proiectului “X Factor”. Popularitatea în jurul interpretului a fost provocată de piesa „По кайфу”, lansată în 2019. Cântecul a devenit hit, iar videoclipul a obținut rapid multe vizualizări pe “YouTube”.

5 IUNIE

A doua zi, vor continua să mențină atmosfera de vară și starea ta de spirit

JONY
JONY – cântăreț popular rus. Numele lui adevărat este Jahid Huseynli. El vine din Azerbaidjan. Faima a ajuns la tânărul cântăreț după compoziția „Звезда”, care a câștigat peste 8 milioane de vizualizări.

Cea mai populară melodie a artistului în acest moment este „Аллея”, se află în topurile YouTube cu peste 116 de milioane de vizualizări.

DABRO
Un grup muzical din Kazan, format din doi frați - Ivan și Mihail Zasidkevich. Ivan și Mihail sunt producătorii grupului, precum și autorii tuturor pieselor lor. Piesa „ Юность” a adus o mare popularitate grupului în 2020.

Irina Rimes

Irina Rimes oferă publicului piese noi care răsună în toată lumea, umplând inima fiecărui cu căldură. Talentul și carisma ei rare evocă întotdeauna doar sentimente sincere și atrag doar un public real. Acolo este adevărata unitate și energia fermecată din tot ceea ce este autentic.

Джаро & Ханза

Artiștii hip-hop, care cântă sub numele Джаро & Ханза, și-au început călătoria către faimă în 2017. De atunci, au reușit să adune o armată de fani care merg la concerte și așteaptă cu nerăbdare lansarea albumului. Băieții se numesc regii ringului de dans și încep treptat să-și realizeze ambițiile declarate.

DAVA

David Ashotovich Manukyan, mai cunoscut sub numele său de scenă Dava, este un hip-hop și rap artist rus, prezentator «Дом-2» și video blogger.

CUM A FOST ÎN 2021
În fiecare an, din ce în ce mai mulți artiști interesanți, parteneri și vizitatori se alătură festivalului nostru, care au petrecut timp cu întreaga familie și și-au umplut viața cu amintiri frumoase ale verii!
Left
Right
grădina botanica a republicii moldova
LOCAȚIA
Festivalul se va petrece în Grădina Botanica, Suprafața căreia cuprinde aproximativ 104 ha
CUM SĂ AJUNG ACOLO
Grădina Botanica or.Chișinău
CUMPĂRĂ BILET

4 - iunie | Grădina Botanica or. Chișinău Moldova

Hai cu noi! Cheamă-ți prietenii! Invită părinții!

Vino în Moldova!

Bucură-te de cel mai bun weekend al verii pline de amintiri fascinante! Cel mai colorat mix muzical Summer Fest 2022 - fii parte a unui val puternic de energie!

tichet / family tichet pentru

o zi

preț până pe

31 MARTIE

300-600 lei
Acces la ziua 1 a festivalului
(4 iunie)
CUMPĂRĂ ACUM

tichet / family tichet pentru

o zi

preț până pe

31 MARTIE

300-600 lei
Acces la ziua 1 a festivalului
(5 iunie)
CUMPĂRĂ ACUM

abonament 

pentru 2 zile preț până pe 31 martie

450 lei

Abonament pentru 2 zile       4 și 5 iunie

CUMPĂRĂ ACUM

abonament family 

2 zile preț până pe 31 martie

900 lei

Abonament Family oferă dreptul de intrare (2 maturi și 2 copii până la 12 ani)

pentru 2 zile 4 și 5 iunie

CUMPĂRĂ ACUM
PARTENERII NOȘTRI
Pentru colaborare cu festivalul contactați-ne pe
e-mail: info@bisconcert.com
Partener general
Partener general
Partener strategic
Organizator
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE
Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a nu rata știrile fierbinți despre festivalul care urmează.
CONTACTELE NOASTRE
Întreaba orice te interesează la numărul :
+373 6 981 51 51
sau pe e-mail: dima@bisconcert.com