Summer Fest @2021
BILETE
+
Despre
Summer Fest
@2021
REGULAMENT
“SUMMER FEST”
REGULAMENT PENTRU BILETE ȘI BRĂȚĂRI
Vizitatorii sunt admiși la Festival la orele și conform condițiilor specificate pe Biletul acestora. Prin cumpărarea unui Bilet valid fiecare Participant își asigură dreptul de a participa la Festival, cu obligația de a-și cunoaște drepturile și obligațiile din cadrul acestuia.
Participarea la Festival se face utilizând unul din urmatoarele tipuri de Bilete:
 • Bilet de 1 zi - garantează Participantului Autorizat accesul în cadrul Festivalului pentru perioada de o zi, incepand cu ora ora: 12:00 și până la sfârșitul programului din ziua prezenței la Festival;
 • Abonamente 2 zile - garantează Participantului Autorizat accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia.
BRATARA PENTRU ABONAMENTE SE PASTRAZA PE MAINA 2 ZILE. NU SE SCOATE DUPA PRIMA ZI DE EVENIMENT.
Este responsabilitatea Cumparatorului Biletului de a nu posta imagini pe internet cu biletele /abonamentele achiziționate. Biletele / abonamentele asigură accesul unei singure persoane la Festival. IMPORTANT ! Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor, precum și vânzarea la suprapreț a biletelor și/sau abonamentelor. Organizatorul își rezervă dreptul de a-i sancționa pe cei care vor fi găsiți că desfășoară astfel de activități, cât și de a anula biletele/abonamentele respective.
Nu se va acorda nici o rambursare în cazul în care Cumpărătorul Biletului sau persoana – alta decât Cumpărătorul Biletului – care se afla în mod legal în posesia Biletului sau a Brățării nu dorește să participe sau nu poate participa la Festival din orice motiv (altul decât cauze de forță majoră) sau dacă Vizitatorul pleacă de la Festival înainte de momentul până la care ar fi avut dreptul să participe la Festival. Pierderea Biletului duce la pierderea dreptului de a participa la Festival.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prețul Biletelor fără a fi nevoie de inștiințare prealabilă. Deținerea legală a Biletelor conferă dreptul de a primi Brățări, după ce Biletele sunt validate, colorate în funcție de tipul Biletului.
După schimbarea Biletului cu o Brățară, ea include drepturile și obligațiile prevăzute de Bilet. Brățările sunt netransferabile. Vizitatorii au obligația de a purta Brățările, pe durata de valabilitate a acestora, la incheietura mainii sau, în cazuri excepționale și bine justificate, în alt loc vizibil, cu condiția că Brățara sa nu poate fi scoasă fără a fi deteriorată. Organizatorii Festivalului pot inspecta Brățările la intrare, la ieșire și în toată zona și pe întreaga Durată a Festivalului.
Vizitatorul este pe deplin răspunzător pentru orice deteriorare sau pierdere a Brățării.
Brățările Deteriorate – care au fost resigilate sau tăiate, al căror sistem de închidere a fost deschis, cele având un diametru mai mare decât pumnul purtătorului sau la care s-a intervenit în orice fel etc. – nu sunt valabile. "Summer Fest" nu va înlocui brățările deteriorate sau pierdute. Participanții cu Brățări nevalabile își pierd dreptul de a se afla în zonele Festivalului și li se poate cere să părăsească Zona Festivalului. In cazul pierderii, deteriorării de orice fel a Brățării, Participantul este obligat să-și cumpere un Bilet nou pentru ziua respective dacă dorește să rămână în Zona Festivalului. Dacă brățara se dovedește că a fost deteriorată în mod fraudulos, Participantul este obligat să achiziționeze un Bilet de o zi indiferent că mai dorește sau nu să rămână în Zona Festivalului.
În cazul în care, atunci când intră la un Festival, deținătorul Biletului este suspectat de dobândirea ilegală a Biletului, organizatorii își rezervă în mod expres dreptul de a solicita deținătorului Biletului să prezinte documente și/sau certificate prin care să verifice dobândirea sau achiziția legală a Biletului, dreptul de a evalua dacă acestea sunt suficiente, iar în lipsa unui document sau certificat satisfăcător își rezervă dreptul de a invalida Biletul fără nici o obligație de rambursare a prețului de cumparare și de a refuza intrarea la Festival.
ACCESUL ÎN ZONA FESTIVALULUI
Intrarea la festivalul "Summer Fest" poate fi realizată doar în baza brătării oferite la punctele de control. Acestea vor fi verificate pe tot parcursul desfășurării festivalului. Deținătorii biletelor vor putea intra și ieși liber din zona festivalului pe baza brățării pe care o vor primi la intrarea în spațiul de festival. Biletul și brățara se păstrează pe tot parcursul festivalului. Accesul persoanelor în incinta festivalului se va face doar pe la intrarea publică. În caz de pierdere, înstrăinare sau rupere/tăiere voluntară a brățării, aceasta iși pierde alabilitatea, persoanei în cauză fiindu-i negat accesul înapoi în incinta festivalului. Odată cu achiziționarea biletelor de festival, se acceptă implicit și urmatoarele reguli:
 • Biletele nu se preschimbă, iar valoarea acestora nu se returnează în situații independente de organizatori, incluzînd (dar nelimitându-se) la schimbări în programul artiștilor, condiții meteo nefavorabile, greve etc
 • Organizatorii nu sunt raspunzători pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor și nu pot garanta autenticitatea niciunui bilet cumpărat din surse neoficiale
 • Odată obținut, biletul nu poate fi schimbat sau revândut. Va fi interzis accesul oricărei persoane care prezintă bilete modificate, cu ștersături, rupte sau care par a fi falsificate.
 • Achiziționarea se face în punctele autorizate și punctele de vânzare bilete aflate lângă intrarea în incinta festivalului.
ACCESUL COPIILOR ÎN ZONA DE FESTIVAL
Copiii până în 14 ani au acces pe teritoriul festivalului doar insoțiți de un reprezentat legal.
Copiii până în 6 ani beneficiază de acces gratuit la festival.
DOVADA VÂRSTEI
Vă rugăm să nu fiți ofensați de cererea unui act de indentitate dacă comercianții îl solicită.
Comercializarea tutunului și alcoolului persoanelor sub 18 ani este interzisă prin lege.
OBIECTE INTERZISE
PE TOATĂ SUPRAFAȚA FESTIVALULUI CA URMARE A REGULILOR FOARTE STRICTE ÎN PRIVINTA OBIECTELOR INTERZISE, PERSOANELE RESPONSABILE DE SECURITATE ȘI MONITORIZAREA FESTIVALULUI VOR PERCHEZIȚIONA ÎN DETALIU FIECARE PARTICIPANT ȘI ORICE OBIECTE INTERZISE DESCOPERITE ÎN URMA VERIFICĂRII VOR FI OPRITE LA POARTĂ, FĂRĂ CA ORGANIZATORUL SĂ-ȘI ASUME RESPONSABILITATEA PENTRU ELE.
Orice act de huliganism sau altercație va fi pedepsit. În situația în care unui Participant i se găsesc obiecte ilegale, Organizatorul îl va preda autorităților
Lista de obiecte interzise:
 • Droguri
 • Ghiozdane și genți mai mari de 42cm x 29,7 cm x 12cm (dimensiunea unei coli A3)
 • Sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante)
 • Cutii de băutură
 • Conserve
 • Artificii
 • Lasere
 • Spray-uri
 • Bannere susținute de bețe
 • Scaune
 • Cuțite, arme și obiecte contondente
 • Lanțuri
 • Articole pirotehnice
 • Mâncare sau Băuturi
 • Umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor)
 • Materiale inflamabile sau explozive
 • Orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți ai Festivalului.
Obiecte permise în festival:
 • Aparate de fotografiat compacte
 • Brichete
 • Camere GoPro
 • Selfie stick-uri
 • Baterii externe
 • Insulină
 • Spray inhalator pentru astm
ORICE ALTFEL DE PRODUSE MEDICALE SUNT PREMISE DOAR DACĂ SUNT ÎNSOȚITE DE SCRISOARE MEDICALĂ SAU ORICE ALT DOCUMENT ÎNLOCUITOR ACESTEIA ȘI CU MAXIM O DOZĂ ZILNICĂ.
ANIMALE DE COMPANIE
Participarea la festival cu animale de companie nu este permisă.
CURĂȚENIA
Pentru a păstra curățenia în zona evenimentului, vă rugăm să utilizați coșurile de gunoi amplasate în perimetrul festivalului.
COMERCIALIZARE / SAMPLING
Desfășurarea activităților comerciale și de sampling fără acordul organizatorului nu este permisă în perimetrul festivalului.
INFORMAȚII / OBIECTE PIERDUTE
Organizatorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanților ori pentru eventualele pagube produse.
PROGRAM
Organizatorii își rezervă dreptul de a introduce modificări în programul și regulamentul festivalului. Festivalul "Summer Fest" este un open-air, în acest context, organizatorii recomandă participanților la eveniment să-și ia pături, haine de seară friguroasă și buna dispoziție.
Procură Bilete Acum